Моят нов Google Plus - копие на Google+ профилът ми на Gogle Plus dot com:

Google ще затвори Google+ за потребители, затова направих пълно копие на постовете от Google Plus профила ми и ги качих тук. Така че това ще бъде моят нов Google+ :) За повече информация за затварянето на Google Plus, кликни тук. За да видите моя Google Plus профил (докато още го има) кликни тук. Английска версия на сайта.

Eduard Dimitrov - Google Plus профил

Защо създадох GoglePlus.net?

Създадох този сайт за да не отиде на вятъра целия ми труд вложен във всички мои постове в "Гугъл Плюс". Аз бях един от големите фенове на Гугъл Плюс, един от първите му потребители - можете сами да видите колко много постове имам в тази социална мрежа още от 2011 година.

GoglePlus.net - първият уеб сайт в света като бекъп на Google Plus профил

И в един момент Google ми каза, че трудът ми ще отиде в кошчето и че ще затворят Гугъл плюс??? Тогава аз направих копие на всички мои публикации в тази социална мрежа, свалих го и направих един уеб сайт от тези данни. Така се роди GoglePlus.net (официален рожден ден: следобедът на 08 Октомври 2018). :) :) :)

Как да си направите сайт от бекъпа на Google Plus профила ви?

Ако искате и вие да направите копие на вашият профил в Гугъл плюс, прочетете това ръководство. Ако някой от вас има нужда от помощ за това как да свали данните си от Google Plus и да направи сайт от тях, свържете се с мен на телефон 0898615736.

След това си казах: а защо от това копие да не направя един сайт? Така поне всички тези постове, снимки и полезни връзки ще могат да се индексират и от тях ще има някаква полза. Тъй като съм много зает с работата ми в 3D Web Design и други мои проекти, се опитах да направя сайта с минимум усилия - да, този сайт е създаден за под 2 работни часа. И в резултат се появи това което виждате и четете в момента.

Цялото съдържание е тук: папка 1, папка 2, папка 3 - както е свалено от Google Takeout. Можете да прочетете всеки пост и да разгледате и свалите всяка снимка. Надявам се все нещо от съдържанието на моите постове през годините да ви бъде полезно.

П.С. И да не забравя: разкарах nofollow от всички постове, така че линковете да носят пълната си сила.

Желая късмет на всички вас!
Едуард.