Търсят се двама тестери на нова, уникална SEO услуга която за момента няма аналог в света - търсил съм над 2 месеца къде да си поръчам такива услуги и никъде не намерих, затова и реших фирмата ми да предложи на света такава услуга. Можете да прочетете за нея на линка отдолу.

Какво представлява услугата: знаете че при всички тестове напоследък (за справка виж последното проучване на факторите за класиране в гугъл: http://www.searchmetrics.com/wp-content/uploads/seo-ranking-factors-2014.png ) социалните сигнали и трафик сигналите плюс поведението на потребителя в гугъл са най-силният фактор за класиране.

С услугата се търси за зададени от клиента 1-2 ключови думи и се клика на точно вашия сайт в резултатите, след това се браузва в сайта за поне 60-70 секунди. На практика това повишава вашите Traffic, CTR и Bounce Rate параметри което е важна част от алгоритъма на гугъл ( http://sbo.expert/wp-content/uploads/2015/02/ctr-traffic-factors-google.png )

За какво може да се ползва услугата:
1. За влизане в Google Suggest (sbo). Например при търсене за климатици да се показва подсказка след ключовата дума "името на фирмата"
2. За брандиране. Например търсенето в Google може да бъде за "името на фирмата ви", за "името на продукта ви" или за домейна ви.
3. За класиране в Гугъл. На второ или трето място сте и се мъчите от месеци и години да станете на първо място? Това е вашата услуга! Тестовете ни показват че само за седмица, в средно конкурентна ниша, при само 20 търсения на ден, класирането на сайта се покачи от 6 на 3-4 място (зависи от търсачката, при търсене от българия, сайта вече е на второ място). Разгледайте картинките на сайта, има статистики, описано е всичко: http://sbo.expert

Единственото изискване за успех е търсенията в гугъл да са с достатъчен обем и да продължават във времето, да не са временни, примерно за 1-3 месеца е предостатъчен срок. Тестовете проведени от нас с кампании за наши 3 сайта сочат че ефекта се забелязва почти веднага, до седмица след старта.

Естествено както си пише, теста е Безплатен. Но.. има Изисквания към тестерите:
1. Ще е добре да напишете ревю на услугата след теста. На английски и в англоезичен сайт (България като пазар отдавна не ме интересува, сори)
2. Бета тестерите трябва да са опитни в SEO, най-добре да са фирми които предлагат SEO услуги. Тази услуга НЕ е за клиенти и за хора които не разбират!

Позициите за тест бяха три, но едната вече е заета - услугата вече се тества от една от БГ фирмите за seo.

#sbo #seo #ctr