Знам че имам много последователи в Google plus, които са колеги, затова едно уточнение: Този пост е насочен към КЛИЕНТИ, а не към Колеги, така че ако сте Колега, НЕ четете надолу!

Поста от линка отдолу ще ви даде отговор на въпросите: Как да си намеря фирма да ми оптимизира сайта, кой да оптимизира уеб сайта ми (seo), кой може да ме класира в Google?

Съжалявам ако на някого съдържанието на страницата ще му прозвучи като хвалене, но без създаването на подобни страници е трудно набирането на нови клиенти, затова и такива страници СЕ създават. Та дори се и трудим по тях да им вкарваме тонове съдържание :)

Защо се създават такива страници ли? Защото в тоя скапан бранш ако не се похвалиш сам Никой Никога няма да те похвали :(

Стигна се до там да доживея наш клиент с който работим нон-стоп от над 3 години, клиент който ние го създадохме и от малка стана голяма фирма, при обаждане от друг клиент да каже - "Не, не са ми оптимизирали те сайта, от само себе си съм класиран, органично стана" :(

Да премълчиш бива, но чак да излъжеш...

Е добре, ама: 1. При мен са пълните статистики за свършената работа. 2. Все още е класиран благодарение на публикации в мои лични сайтове и това се вижда.

И не, не ми се извинявай по телефона, втория човек вече също ни стана клиент. Но не благодарение на твоята препоръка!