Доставка през системата на Еконт Експрес с автоматично калкулиране на цената на доставката за Джумла и Виртюмарт.

При инсталация на тази функционалност продавача получава следните предимства:1. Намаление от цените на доставка. Еконт Експрес ви дават 20% отстъпка при сключване на договор и инсталация на функционалността в онлайн магазина ви.
2. Отпада нуждата от звънене на телефони. Възможност за автоматично повикване на куриер при поръчка направена от сайта ви.
3. По-висока сигурност чрез Валидация на адреса на клиента. Адресите се сравняват с база данни за цяла България. При коректно подадена поръчка винаги ще знаете че адреса съществува!
4. вградена система за отстъпки в компонента. Възможностите са:
- Безплатна доставка за покупка над определена сума
- Безплатна доставка за покупка над определен брой продукти
- Ако общата сума на поръчката е над XXX.XX, клиентът плаща YYY.YY от цената за доставка и аз поемам останалото - до три ниво на отстъпка от цената за доставка.

Купувача получава следните предимства:
1. Автоматично калкулиране на стойността на доставка на продукта - клиента знае точно колко ще плати.
2. По-ниска крайна цена на покупката. Клиента може да избере най-изгодния за него вариант - доставка от врата до врата, от врата до офис на куриерската служба или от офис до офис - извежда се списък с всички офиси на куриера (може да се окаже че на 100 метра от вас съществува офис на Еконт Екпрес а вие не знаете).пл. Независимост, Sofia