Един евтин продукт за възстановяване на стави, който работи!

Ако тренирате тежко като мен, в един момент ще стигнете до положение при което ставите започват да ви наболяват, тоест, те още не са успяли да се възстановят от тренировката, а вие вече скачате в следващата. И тогава започва голямото "изпробване" на подобни продукти. При мен не сработиха нито хрущялът от акула (скъп и неефективен), нито стандартните добавки с Хондроитин и Глюкозамин. За боклуци като Артро Стоп рапид които изобщо не действат да не говорим. С този добавка започнах да се чувствам като нов горе-долу на 10-12-ия ден от старта на приема, тоест още преди средата на първата опаковка.

Супер странно, защото добавката е Евтина и Не претендира че има някакви високи нива на #хондроитин , #глюкозамин   и други активни #хранителнидобавки  . Явно просто е качествена, за разлика от някои от другите продукти които са много по-скъпи и на хартия имат много по-добри съставки :)

Цената: 24 лева. 60 капсули  (по 2 на ден) стигат за 30 дни. Тоест, на ден ви излиза около 80 стотинки. Но вече отново мога да правя 110 клякания и следващата седмица ще опитам да направя 120. А вие можете ли :)